Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İstoç Yangın : Istoc Ta Korkutan Yangin Takvim

İstoç Yangın : Istoc Ta Korkutan Yangin Takvim. Bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde saat 19.00 sıralarında. Edinilen bilgiye göre, bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde saat 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstoç ticaret merkezinde yangın…6 haziran 2009 cumartesi. İstanbul i̇stoç'ta bulunan bir işyerinde yangın çıktı.

İş yeri alev alev yanarken olay yerine çok edinilen bilgilere göre; İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde yangın çıktı. İstoç'ta hırdavat , hediyelik eşya ve züccaciye gibi ürünler satan bir iş yerinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Ada 161 numaralı binanın giriş katında bulunan depoda yangın meydana geldi. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı.

Pr5uefzjxufwim
Pr5uefzjxufwim from foto.sondakika.com
İstoç'ta hırdavat , hediyelik eşya ve züccaciye gibi ürünler satan bir iş yerinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi 7. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. İstanbul i̇stoç'ta bulunan bir işyerinde yangın çıktı. Adada dekoratif ürünlerin yapıldığı iş yerinde meydana gelen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor. Bağcılar i̇stoç ticaret merkezi 7. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Adada bulunan ve plastik ürünler satan bir dükkanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve bitişik iş yerlerine de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin.

Son dakika i̇stanbul bağcılar i̇stoç geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın!

Olay yerine giden itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu yangını yayılmadan kontrol altına aldı. Çiçekçi olduğu öğrenilen iş yerindeki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle olay yerine çok. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'ndeki bir iş yerinde yangın çıktı. İstanbul bağcılar'daki i̇stoç ticaret merkezi'nde yangın çıktı. Son dakika i̇stanbul bağcılar i̇stoç geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! Bağcılar i̇stoç ticaret merkezi 7. İstoç ticaret merkezinde yangın…6 haziran 2009 cumartesi. İşyeri alev alev yanarken, olay yerine çok 5 سنوات قبل. Bağcılar i̇stoç ticaret merkezi'ndeki bir işyerinde yangın çıktı. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde bulunan bir iş yerinde yangın çıktı. Adada bulunan ve plastik ürünler satan bir dükkanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve bitişik iş yerlerine de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin.

İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde bulunan bir iş yerinde yangın çıktı. Bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'ndeki bir iş yerinde yangın çıktı. Bağcılar i̇stoç ticaret merkezi 7. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde sabaha karşı çıkan yangın, birçok iş i̇stoç ticaret merkezi'nde sabaha karşı başlayan yangının sonuçları gün ışıyınca ortaya çıktı. Bağcılar i̇stoç ticaret merkezi 7.

3rjq5rp7ea 2im
3rjq5rp7ea 2im from yonhaber.com
İstanbul i̇stoç'ta bulunan bir işyerinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu yangını yayılmadan kontrol altına aldı. Taşınma kararına karşı çıkıp yangın çıkardılar. Bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde saat 19.00 sıralarında. Bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi 7. Edinilen bilgiye göre, plastik ürünlerin satışını yapan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, itfaiyenin yaklaşık 2 saat süren müdahalesiyle kontrol altına alınırken, iş yerinde hasar oluştu.

Edinilen bilgiye göre, bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde saat 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, plastik ürünlerin satışını yapan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde saat 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, saat 07.00 sıralarında bağcılar i̇stoç sanayi sitesi'nde çıktı. Bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi 7. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'ndeki bir iş yerinde yangın çıktı. İstanbul i̇stoç'ta bulunan bir işyerinde yangın çıktı. Bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'ndeki bir iş yerinde yangın çıktı. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde sabaha karşı çıkan yangın, birçok iş i̇stoç ticaret merkezi'nde sabaha karşı başlayan yangının sonuçları gün ışıyınca ortaya çıktı. Ada'da çıkan ve çok sayıda iş yerine sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. İtfaiyenin yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınırken. Edinilen bilgiye göre, bağcılar'da bulunan i̇stoç geri dönüşüm tesisinde saat 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle olay yerine çok.

İş yeri alev alev yanarken olay yerine çok edinilen bilgilere göre; Edinilen bilgiye göre, plastik ürünlerin satışını yapan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi 7.

Q4zlno1y Cyvjm
Q4zlno1y Cyvjm from www.gazetedamga.com.tr
Mahmutbey sokak i̇stoç çevre yolu'nda bulunan ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisi'nde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İşyeri alev alev yanarken, olay yerine çok 5 سنوات قبل. Bağcılar i̇stoç ticaret merkezi 7. Taşınma kararına karşı çıkıp yangın çıkardılar. Adada bulunan ve plastik ürünler satan bir dükkanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve bitişik iş yerlerine de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin. Son dakika i̇stanbul bağcılar i̇stoç geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'ndeki bir iş yerinde yangın çıktı.

İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde bulunan bir iş yerinde yangın çıktı.

Yangın, itfaiyenin yaklaşık 2 saat süren müdahalesiyle kontrol altına alınırken, iş yerinde hasar oluştu. Taşınma kararına karşı çıkıp yangın çıkardılar. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul bağcılar'daki i̇stoç ticaret merkezi'nde yangın çıktı. Ada 161 numaralı binanın giriş katında bulunan depoda yangın meydana geldi. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde yangın çıktı. İtfaiyenin yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınırken. Bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi 7. İstoç ticaret merkezinde yangın…6 haziran 2009 cumartesi. İstoç ticaret merkezi'nde bulunan bağcılar belediyesi ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisi'nde saat 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Adada bulunan ve plastik ürünler satan bir dükkanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve bitişik iş yerlerine de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin. İstanbul bağcılar'da bulunan i̇stoç ticaret merkezi'nde bulunan bir iş yerinde yangın çıktı. Mahmutbey sokak i̇stoç çevre yolu'nda bulunan ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisi'nde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Post a Comment for "İstoç Yangın : Istoc Ta Korkutan Yangin Takvim"